Yayınlanma Tarihi: 02 Temmuz 2019 Salı

Rektörümüz HİTÜ Çocuk Üniversitesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2019” etkinliklerini ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinliklerde öğrencilerin heyecanını paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk, HİTÜ Çocuk Üniversitesinin başlıca amacının çocukların araştırma yapma kültürüne katkı sağlamak olduğunu belirterek çocuklarla bilim, sanat ve spora dair 18 farklı etkinliğin Üniversitemiz birimlerinde ve laboratuvarlarında gerçekleştirildiğinin altını çizdi. Rektörümüz, HİTÜ Çocuk Üniversitesi etkinliklerinin üniversiteyi toplumla daha yakın hale getiren bir program olduğunu da sözlerine ekledi.

Konuşmasının devamında “HİTÜ Çocuk Üniversitesiyle erken yaşlarda üniversite ortamı ile tanışma imkanı buldunuz. Sizleri Üniversite ortamı ile tanıştırmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Burada eğlenceli ve bir o kadar da verimli zaman geçirdiğinizi düşünüyorum. Etkinliklerden edindiğiniz bilgilerin üniversiteye bakışınızı ve tercihlerinizi olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Başarı her zaman sizin olsun” ifadelerini kullanan Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk, ziyaret sonunda öğrencilerle pasta keserek hatıra fotoğrafı çektirdi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube