Yayınlanma Tarihi: 02 Temmuz 2019 Salı

Rektörümüz TÜBİTAK Bölge Birincisi Öğrencilerimizi Tebrik Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmasında Kayseri Bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerimiz Şeyma Meryem Yılmaz ve Merve Mama’yı tebrik etti.

Ziyarette Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kılıçarslan, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kazim Savaş Bahçeci ve proje danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hülya Çakmak da hazır bulundu.

Yaptıkları proje kapsamında çimlendirilmiş keten tohumu unuyla glütensiz kapkek ürettiklerini belirten öğrencilerimiz Şeyma Meryem Yılmaz ve Merve Mama, Türkiye finallerine kadar çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edeceklerini ve finallerde iyi bir derece almak istediklerini vurgulayarak kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiler.

Öğrencilerimizin elde ettikleri başarıdan dolay büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk de öğrenci odaklı bir yönetim anlayışıyla öğrencilerimizin her alanda başarılı olmaları için gayret ettiklerini belirtti. Öğrencilerimizin Türkiye finallerinde de birinci olacaklarına yürekten inandığını sözlerine ekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk, Şeyma Meryem Yılmaz ve Merve Mama’ya başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube