Yayınlanma Tarihi: 23 Temmuz 2019 Salı

Milletvekillerimiz ve AK Parti İl Başkanı’ndan Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekillerimiz; Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu ile AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Üniversitemizde ilimiz ve bölgemiz adına önemli çalışmaların yapıldığına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı, Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk ile de bu çalışmaların her geçen gün artacağına yürekten inandığını ifade ederek Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.

Hitit Üniversitesinin gerek akademik, gerek fiziki, gerekse de öğrenci sayısı ve bünyesinde barındırdığı bölümleri ile başarısını ivmesini katlayarak devam ettirdiğini belirten AK Parti Çorum Milletvekili, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu, her türlü çalışma ve projede Üniversitemizin ve Rektörümüzün yanında olduklarını vurgulayarak “Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk’e çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sözlerine Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk’e hayırlı olsun dilekleriyle başlayan AK Parti Çorum Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya ise her geçen gün daha da büyümekte olan Üniversitemiz için bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrasında da imkânlar dahilinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitelerin bir ilin gelişmesinde ve atılımlar yapmasında lokomotif görevi üstelendiğini belirten AK Parti Çorum Milletvekili, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sami Ceylan da Üniversitemiz ve şehrimiz için her türlü katkı sağlamaya hazır olduklarının altını çizerek Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk’ü rektör olarak atanmasından dolayı tebrik etti. 

Görüşmede Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile hedeflenen projeler hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk de “Amacımız hep beraber omuz omuza Üniversitemizi en iyi yere getirmek. Üniversitemiz bu doğrultuda çalışmalar yapmaya ve projeler üretmeye hazırdır” diyerek ziyaretlerinden dolayı Milletvekillerimize ve AK Parti İl Başkanı’na teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube