Yayınlanma Tarihi: 15 Eylül 2019 Pazar

15 Temmuz Spor Kompleksimizdeki Tesislerin Açılışı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz 15 Temmuz Spor Kompleksi’nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Stadımızın, Prof. Dr. Kemal Tamer Jimnastik Salonumuzun ve Abdullah Tayyip Olçok Kondisyon Merkezimizin açılışı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekillerimiz; Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkan V. İsmail Yağbat, Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Açılış kurdeleleri T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından hayırlı olsun dilekleriyle kesildi.

Tören sonrası açıklamalarda bulunan T.C. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Açılışını yaptığımız Muhsin Yazıcıoğlu Stadı, Prof. Dr. Kemal Tamer Jimnastik Salonu ve Abdullah Tayyip Olçok Kondisyon Merkezinin nice sporcu ve antrenörün yuvası olacağına inanıyoruz. Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Açılış sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Muhsin Yazıcıoğlu Stadı, Prof. Dr. Kemal Tamer Jimnastik Salonu ve Abdullah Tayyip Olçok Kondisyon Merkezi’ni gezerek incelemelerde bulundular.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube