Yayınlanma Tarihi: 10 Ekim 2018 Çarşamba

Öğrencilerimize KYK’dan Burs İmkânı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)  tarafından Üniversitemize tahsis edilen kontenjan dâhilinde, Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimiz için “Karşılıksız Üniversite Bursu” başvuruları başlamıştır. Söz konusu burslar için başvurular 21 Ekim 2018 Pazar günü sona erecektir.

Karşılıksız Üniversite Bursu için başvurular www.hubis.hitit.edu.tr web adresinden giriş yapılmak suretiyle Başvuru Formları Menüsü üzerinden gerçekleştirilecektir.

Kimler Karşılıksız Üniversite Bursundan Faydalanamaz?

a) Kurumdan öğrenim kredisi veya burs almış öğrenciler,

b) 5102 Sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,

c) Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler,

d) Yabancı uyruklu öğrenciler,

e) Polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri,

f) Ek süre öğrenim gören öğrenciler.

KYK’nın “Karşılıksız Üniversite Bursu”ndan faydalanmak isteyen öğrencilerimize önemle duyurulur.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü