Yayınlanma Tarihi: 04 Nisan 2012 Çarşamba

Borsa Finans Kulübü Öğrencileri TCMB ve SPK’da Bilgilendirme Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Borsa Finans Kulübü 2 Nisan 2012 Pazartesi günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’na bilgilendirme toplantısına katılmak üzere ziyarette bulunmuşlardır. Etkinliğe Kulüp Danışmanı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Eşref Savaş BAŞCI ile Öğr.Gör. Fatih KONAK rehberliğinde 34 öğrenci katılmıştır.

Merkez Bankası’ndaki toplantı Kamuoyu ile İlişkiler Müdürü Sayın Yücel YAZAR’ın açılış konulması ile başlamıştır. Program “Geçmişten Geleceğe Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası” adlı belgesel gösteriminin ardından İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nden Uzman Sayın Fatma UYSAL ULUER’in TCMB’daki Kariyer Olanakları hakkında yaptığısunumu ile devam etmiştir. Toplantı Uzman Sayın Dr. M. Eray YÜCEL’in “Para Politikasının Genel Çerçevesi ve Enflasyon Hedeflemesi Rejimi” konulu sunumu ile sona ermiştir.Kulüp öğrencilerinin TCMB önünde fotoğraf çekimi ile etkinliğin ilk kısmı sona ermiştir.

Kulüp öğrencileri öğleden sonra Sermaye Piyasası Kurulu’na geçerek etkinliğe devam etmiştir.  Sayın Uzman Feyzullah YEĞİN’in “Finansal Zeka, Aktif Yatırım ve SPK’unda Kariyer Olanakları” hakkındaki sunumunun ardından çekilen kura ile İşletme Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Doğa PEPELE Sermaye Piyasası Kurulu’nda Yaz Dönemi için staj yapma hakkı kazanmıştır. Etkinlik SPK önünde fotoğraf çekimi ardından sona ermiştir. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube