Yayınlanma Tarihi: 11 Kasım 2014 Salı

HUZEM Ara Sınavları Başarıyla Gerçekleştirildi

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde HUZEM bünyesinde yürütülen ortak dersler ara sınavları 4 fakülte, 2 yüksekokul ve 6 meslek yüksekokulumuzda başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Ortak dersler içerik materyallerinin ve sınav sorularının hazırlanması, bu dönem ilk defa  Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (HUZEM) Genel Koordinatörlüğünde, ortak dersler öğretim elemanlarının çalışmaları ile HUZEM bünyesinde yapılarak 7 Kasım 2014 tarihinde iki oturum halinde, 12 eğitim biriminde, 4686 öğrencimizin katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirilen ortak dersler (Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi) ara sınavları sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, HUZEM bünyesinde yürütülen ortak dersler ara sınavlarının sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesine katkıda bulunan tüm akademik birim yöneticilerine, akademisyenlere ve idari çalışanlara teşekkür ederek öğrencilerimizin sınavlardan güzel sonuçlar almasını diledi.