Yayınlanma Tarihi: 04 Nisan 2014 Cuma

Rektörümüz Fidan Dikme Etkinliğine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan Orman Haftası kapsamında düzenlenen ‘Fidan Dikme Etkinliği’ne katıldı.

Çorum merkeze bağlı Ömerbey Mevkii’nde, toplam 1.500 fidanın toprakla buluştuğu etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ile birlikte Üniversitemizden; Doç. Dr. Muammer Cengil, Yrd. Doç. Dr. Nihan Kaya, Öğr. Gör. Özlem Kaya, Genel Sekreter Erdal Kanık, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Akyol ve öğrencilerimiz de katıldı.

Küresel ısınmanın etkilerinin her geçen gün daha da hissedildiği günümüz dünyasında; ormanların korunması, geliştirilmesi ve iyi bir şekilde işletilmesinin büyük önem arz ettiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Orman Haftası kapsamında düzenlenen “Fidan Dikme Etkinliği” ile ağaç ve ormanın faydalarına dikkat çekildiğini ve aynı zamanda doğa sevginin de topluma kazandırıldığını açıkladı.