Yayınlanma Tarihi: 01 Ocak 2017 Pazar

Aday Öğretmenlerden Rektörümüze Ziyaret

İlimize yeni atanan aday öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı Aday Öğretmen Programı çerçevesinde gerçekleştirilen okul dışı faaliyetler kapsamında kurumsal işleyişleri tanımak adına İl Milli Eğitim Müdürlüğü Aday Öğretmen İl Koordinatörü İbrahim Işık ve Şube Müdürü Arslan Arslan ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimizin geldiği ana kaynak olan Milli Eğitim Müdürlüğünün eğitim alanında Üniversitemizin en büyük paydaşı olduğunu ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  her iki kurum arasında ortak hedeflerin olmasının ve koordineli çalışmanın büyük önem arz ettiğini belirtti. 

Bu anlamda pek çok ortak çalışma potansiyelinin bulunduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ilimizde Üniversitemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında güzel çalışmalara imza atıldığının altını çizerek bu süreçteki desteklerinden dolayı başta Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Gerçekleştirilen ziyaret sonra aday öğretmenler, Üniversitemiz bünyesinde bulunan idari birimleri gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube