Mesleki Eğitim Seminerlerimizin Bugünkü Konuğu Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer Oldu


Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim EĞER Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bayat Yerleşkesinde bulunan Spor Yönetimi Programı öğrencilerimizle uzaktan erişim imkanlarıyla biraraya geldi. 

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fevzi DİKER’in moderatörlüğünde gerçekleşen programa SBMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ercan ONAY,  Spor Yöneticiliği programı öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZER, Öğr. Gör.  Dr. Erkan USTAOĞLU, Öğr. Gör. Betül AYHAN, Öğr. Gör. Tuğrul ÖZKADI ve Spor Yönetimi programı öğrencileri katıldı. 

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan EĞER, İyi bir spor yöneticisinde hangi vasıfların bulunması gerektiği, düzenlenen organizasyonlarda nelere dikkat edilmesi gerektiği, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün gençlere yönelik sunduğu  imkanlar, KYK Yurtlarında öğrencilerimize sunulan imkanlar, Çorum İlinde bulunan sportif tesislerin kullanım olanakları  gibi konulara değindi. Ardından öğrencilerden gelen sorular cevaplanarak program son buldu. 

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zekeriya IŞIK,  alanında uzman kişilerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanması açısından bu tür etkinliklerin faydalı olduğunu vurgulayarak bu etkinliğe konuşmacı olarak katılan Çorum Gençlik Spor İl Müdürü  Sayın Haşim EĞER’e teşekkür etti.




Erişilebilirlik

Yazı Boyutu:
Görünüm: