Mezuniyet Öncesi Güzel Bir Nefes: Sıklık Tabiat Parkı Gezisi
Odyometri Programı olarak, mezuniyetlerine sayılı günler kalan kıymetli 2. sınıf öğrencilerimizle birlikte Sıklık Tabiat Parkı’nda güzel bir gün geçirdik. Bu anlamlı geziyle hem derslerin yoğunluğunu bir nebze olsun geride bırakmak hem de öğrencilerimizle birlikte keyifli bir anı paylaşmak istedik.
Doğanın içinde birlikte yürüdük, piknik yaptık, oyunlar oynadık, bol bol güldük… Onların neşesi, enerjisi ve samimiyeti bizlere bir kez daha neden bu mesleği ve bu görevi sevdiğimizi hatırlattı. Bu güzel gün, öğrencilerimizle aramızdaki bağları daha da güçlendirdi.
Her biriyle gurur duyuyor, mezuniyet yolunda attıkları her adımı heyecanla izliyoruz. Bu kısa ama çok kıymetli molayı birlikte geçirebilmek bizler için de unutulmaz bir hatıra oldu.
İyi ki varsınız gençler, iyi ki yollarımız kesişti.