Yayınlanma Tarihi: 19 Ağustos 2012 Pazar

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemizi kazanarak kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimizin ilk kayıtları 3 Eylül – 7 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Yeni kazanan öğrencilerimizin kayıt işlemleri için yapmaları gereken tüm bilgileri/belgeleri içeren kişisel dosyaları, izleyen hafta içerisinde belirttikleri adreslere gönderilecektir.  (Dosyaları kendilerine ulaşmayan öğrencilerimiz,  kayıt ofisinde dosyalarını temin edebilirler.  Kayıt yeri ve işlem süreci ile ilgili bilgilere http://www.oidb.hitit.edu.tr  web adresinden de erişilebilir.)  İlimize diğer illerimizden gelecek olan öğrencilerimizin gereksinim duyabilecekleri her türlü bilgileri içeren (ulaşım, barınma, burs başvuruları, öğrenci yaşamı ile ilgili bilgiler vb) bir kitapçık üniversitemizce hazırlanmış olup, söz konusu dosya içerisinde öğrencilerimize gönderilecektir.

 

Engelli öğrencilerimizin talep etmeleri halinde kayıt süresince gereksinim duyacakları ekipmanlar imkanlar ölçüsünde temin edilecek ve yine talep etmeleri halinde kendilerine özel refakatçiler verilecektir. Bu durumdaki öğrencilerimizin oidb@hitit.edu.tr  e-mail adresinden ekipman/refakatçi taleplerini üniversitemize iletmeleri yeterli olacaktır.

Kayıt işlemleri aşağıda belirtilen takvim çerçevesinde gerçekleştirilecektir.



Anadolu’nun parlayan yıldızlarından olan Çorum ilimizde yer alan ve her geçen gün sizlerle daha da büyüyen ve gelişen Hitit Üniversitesini seçerek büyük Hitit ailesine katılan en genç üyelerimizi içtenlikle tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube