Yayınlanma Tarihi: 05 Ağustos 2012 Pazar

Hitit Üniversitesi Taziye Mesajı

4 Ağustos 2012 Cumartesi günü Hakkari'nin merkeze bağlı Geçimli Köyü'ndeki askeri karakola haince yapılan saldırı sonucu Yüce Milletimizi derinden yaralayan insanlık dışı terörist saldırılar sonucunda Çorum'un Alaca ilçesi nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Jandarma Er Burak Mevlüt TÜTÜNCÜOĞLU ile 5 Mehmetciğimizin ve 2 köy korucusunun şehit olması hepimizi derinden yaralamıştır.

Milletimizi ve İlimizi derinden yaralayan bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Milletimizin birlik beraberlik ve bütünlüğü bu tür saldırılarla sarsılamayacak kadar sağlamdır ve bundan sonra da bu birlikteliği devam ettirme kararlılığındayız.

Milletimizin birlik ve beraberliğine, aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı bölücü terör örgütünün düzenlediği bu hain saldırıda hayatını kaybeden Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Şehit ailelerimiz ile milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize ise acil şifalar dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ