YÖK’ten Üniversitemize Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) Kapsamında 26 Kadro İlanı

31 Aralık 15

YÖK’ün resmi web sayfasında yapılan açıklamada “Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Usul ve Esaslar” uyarınca, içerisinde Üniversitemizin de yer aldığı Yükseköğretim Kurumlarının araştırma görevlisi kadrolarına yerleştirme yapılacağı ifade edildi.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca 30/12/2015 tarihinde ilan edilen Alan sınavı yapılan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) araştırma görevlisi kadroları dışında merkezi yerleştirme ile yapılacak ÖYP araştırma görevlisi kadro ilanlarına tercih işlemleri 04/01/2016 (Saat:14:00) – 15/01/2016 (Saat:17:00) tarihleri arasında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet şifresi kullanılarak yapılacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.