Yayınlanma Tarihi: 24 Nisan 2015 Cuma

Üniversitemiz Ev Sahipliğinde 1. Lig Voleybol Final Grup Müsabakaları Gerçekleştirilecektir

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen 1. Lig Voleybol Final Grup müsabakaları 26-30 Nisan 2015 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Müsabakalara ilişkin 25 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 17.00’da Rektörlük Konferans Salonunda teknik toplantısı yapılacak olup müsabakalar 26 Nisan 2015 Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda başlayacaktır.

Organizasyon kapsamında; Kastamonu Üniversitesi Bayan-Erkek, Kocaeli Üniversitesi Bayan, Hitit Üniversitesi Bayan, Atatürk Üniversitesi Bayan-Erkek, Erzincan Üniversitesi Bayan-Erkek, Süleyman Demirel Üniversitesi Erkek, Dicle Üniversitesi Erkek, Trakya Üniversitesi Erkek takımlarının müsabakaları yapılacaktır.