Yayınlanma Tarihi: 08 Ocak 2016 Cuma

Lisansüstü Öğrenciler için Erasmus+ Staj Konsorsiyum Başvuruları Başladı

Değerli Öğrencilerimiz,

2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Programı kapsamında, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Koordinatörlüğünde TÜMSİAD, Kastamonu Üniversitesi ve Üniversitemizin de katılımıyla oluşan  “Anadolu'dan Avrupa'ya Kültür Köprüsü” Projesi, Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiş ve hibelendirilmiştir. Projemiz, 2015-2016 Akademik yılında da yürütülecek olup 2016 bahar döneminde Erasmus+ staj faaliyetine katılmak isteyen lisansüstü öğrencilere hibe desteği sağlanacaktır.

Başvurular için son tarih 29 Ocak 2016 olup gerekli belgelerin Rektörlük Uluslararası İlişkiler Birimi’ ne şahsen getirilmesi gerekmektedir.

Konuyla ilgili her türlü sorularınızı Biriminiz Erasmus Temsilcilerine veya Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Birimi’ ne iletebileceğinizi hatırlatır, başarılar dileriz.

İlgili belgeler aşağıdadır.

Formlar ve Belgeler: