Yayınlanma Tarihi: 15 Mart 2016 Salı

Üniversitemizin 10’uncu ve Meslek Yüksekokulumuzun 40’ıncı Yılı Kutlama Etkinlikleri

Bilindiği üzere, Üniversitemizin temelini oluşturan Meslek Yüksekokulumuz 1975 yılında YAYKUR tarafından kurulmuş ve 1976 yılında eğitim-öğretime başlamıştır.

Üniversitemiz, Meslek Yüksekokulu’nun kurulmasından yaklaşık 30 yıl sonra 17 Mart 2006 tarih ve 26111 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 5467 sayılı Kanun ile kurulan 15 yeni üniversiteden biri olarak kurulmuştur.

Bu anlamda Hitit Üniversitesi 40’ıncı yılın verdiği tecrübe, 10’uncu yılın verdiği heyecan ve coşkuyla bugün öğrencileriyle, akademik-idari personeliyle ve diğer çalışanlarıyla birlikte 18 bin kişi sayısına ulaşan büyük bir aile olmuştur.

Tüm Çorum gönüldaşlarının omuz omuza ve içten verdiği desteklerin sonucunda ortaya çıkan sinerjiyle, Üniversitemizin farkındalığı başta ilimiz olmak üzere, ülkemiz ve uluslararası bilim arenasında artmaya başlamış ve bu sürece bağlı olarak da Üniversitemiz her geçen gün başarılı çalışmalara imza atarak emin adımlarla hızla büyümektedir.

Üniversitemizin 10’uncu ve Meslek Yüksekokulumuzun 40’ıncı yılının bir dizi bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerle kutlanılması planlanmıştır. Eğitim ve araştırma faaliyetlerinin dışında başta ilimiz olmak üzere, toplumla iç içe olma görevini benimsemiş olan Üniversitemizin, bu etkinliklerle toplumun her kesimiyle birlikte olması hedeflenmektedir.

Üniversitemizin toplumla iç içe vesile olmasını arzu ettiğimiz tüm etkinliklerimize davete gerek kalmaksızın, ilgilileri beklediğimizi bildirmek isteriz.

 Etkinlik programına ulaşmak için tıklayınız.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube