Yayınlanma Tarihi: 13 Aralık 2017 Çarşamba

2017 – 2018 Futsal Rektörlük Kupası Başladı

Üniversitemiz personeline yönelik düzenlenen 2017 – 2018 Futsal Rektörlük Kupası Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarla başladı.

11 Aralık 2017 Pazartesi günü İİBF HERİ-HİTİT KÜLTÜR, AĞRI KESİCİ-ŞİMŞEKLER SPOR ve FEF-KONTROL GÜCÜ arasından oynanan maçlarla başlayan organizsayon, bugün PERSONEL-KONTROL GÜCÜ, ÇORUM BEŞLİSİ-ANADOLU ve TEKNİK GÜCÜ-ŞİMŞEKLER SPOR arasında oynanacak müsabakalarla devam edecek.

Dört grupta 15 takımın mücadele ettiği organizasyonda grup maçları sonucunda ilk 2 sırada yer alan takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacaktır. Turnuvanın şampiyonu ve dereceye giren takımlar 26 Aralık 2017 Salı günü oynanacak maçlar sonucunda belirlenecektir.

Müsabaka fikstürü ve maç sonuçları için tıklayınız.