Yayınlanma Tarihi: 11 Temmuz 2017 Salı

2017 LYS Sonuçları Açıklandı

ÖSYS-2017’nin ikinci aşama sınavı olan LYS sınav sonuçları ÖSYM’nin web sayfasında açıklandı.  Bu sınava ait Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adaylara gönderilmeyecektir. Adaylar sınav sonuçlarını  ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden  ya da ÖSYM Mobil cihazlarından T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Tercih işlemleri 18-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.  

Bu yıl ÖSYS sınavlarına girip başarılı olarak tercih yapacak olan tüm öğrenci adaylarını, Üniversitemizin istihdam odaklı çok sayıdaki bölüm ve programlarını tercih ederek geleceklerini en güzel şekilde şekillendirmeye, Üniversitemizde öğrenci olma ayrıcalığına davet ediyoruz. Mevcut altyapısı, güçlü akademik ve idari kadrosu ve kararlı yönetimi ile Üniversitemiz tüm öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamaya çalışmaktadır.

Tercihiniz Dünya'nın Merkezi Çorum'da bulunan En Özel Devlet Üniversitesi olan Hitit Üniversitesi Olsun diyoruz. Yeni öğrenci adaylarımız için hazırladığımız tanıtıcı web sayfamıza erişmek için tıklayınız

2017 LYS sonucu öğrenmek için tıklayınız

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube