Yayınlanma Tarihi: 22 Eylül 2017 Cuma

Bursiyerlerimize Önemli Duyuru

Ömer Derindere Vakfı ile yapılan anlaşma gereği 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Vakfımızdan burs alan öğrencilerin ilgili Vakıf ile yapılan anlaşmanın devam etmemesi nedeniyle bundan sonra Vakfımız üzerinden verilmeyecektir. Ek’li listedeki öğrencilerin burslarının yatması için Garanti Bankasından hesap açmaları ve bu hesap numarasını (IBAN No’lu olarak) 29 Eylül 2017 tarihine kadar corumhititvakfi@gmail.com adresine mail yoluyla göndermeleri ve eksik evraklarını tamamlamaları gerekmektedir. Gönderilen bu Garanti Bankasına ait olan hesap numaralarınız vakfımız aracılığıyla Ömer Derindere Vakfına iletilecek olup bundan sonraki tüm işlemleriniz Ömer Derindere Vakfı üzerinden gerçekleştirilecektir. 29 Eylül 2017 tarihinden sonra gönderilen mailler dikkate alınmayacaktır. Vakfımızda bulunan evraklarınız Ömer Derindere Vakfına teslim edilecektir.

İlgili öğrencilere duyurulur.

Not: Çorum Hitit Vakfından burs alan ve ismi listede bulunmayan öğrencilerin bursları Vakfımız tarafımızdan devam etmektedir. Öğrenci belgesi ve transkript göndermeyenlerin bursları kesilecektir.