Yayınlanma Tarihi: 07 Şubat 2020 Cuma

Akademik Teşvik Ödeneği Puanları Açıklandı

Öğretim elemanlarımızın 2019 yılı Akademik Teşvik Ödeneği başvuruları, Akademik Teşvik Yönetmeliği kapsamında akademik birimlerimizde oluşturulan "Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonları" ve Üniversitemiz "Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu" tarafından incelenmiştir.

Akademik Teşvik Ödeneği için başvuran öğretim elemanlarımız, yapılan değerlendirme sonucunda elde ettikleri puanlarını, Hitit Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi (HUBİS)’ne kullanıcı adı ve şifreleri ile girip burada yer alan “Ana Sayfa” menüsüne girmeleri suretiyle öğrenebilirler.

Aynı zamanda her fakülte/MYO sekreterine birimin kendi öğretim elemanlarının puan listesi öğretim elemanlarına tek tek bildirilmek üzere yazı ile gönderilmiştir.

Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği çerçevesinde puanlarına itiraz etmek isteyen öğretim elemanlarımız, gerekçeli itirazlarını 10-14 Şubat 2020 tarihleri arasında birimleri üzerinden Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu’na yapabileceklerdir. Söz konusu itirazlar, "Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu" tarafından değerlendirilmek suretiyle nihai karar verilecektir.

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube