Yayınlanma Tarihi: 31 Mart 2021 Çarşamba

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuruları 28 Mart 2021 tarihinde sonlandırılmış olup ekteki dosyada adı geçen öğrencilerimiz yapılacak olan yabancı dil yazılı sınavına katılmaya hak kazanmıştır.

Erasmus + Student Education and Internship Mobility Application Results

Dear Students,

2021-2022 Academic Year Fall Semester Erasmus + Student Mobility Applications were finalized on March 28, 2021, and our students, whose names are in the attached file, have been eligible to take the foreign language written exam to be held.

Sınava ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır:

Yabancı Dil Sınavı %75 yazılı + %25 sözlü şeklinde yapılacaktır.

Information about the exam can be found below:

The Foreign Language Exam will be held 75% written + 25% oral.

ERASMUS YAZILI SINAVI / ERASMUS WRITTEN EXAM (02 Nisan/April 2021)

02 Nisan 2021 tarihinde 19:00 ile 20:00 saatleri arasında üniversitemizin Uzaktan Eğitim platformu üzerinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. Sınava girecek adaylarımız http://ue.hitit.edu.tr/ bağlantısına tıklayarak sınav tarihi ve saatinden önce sisteme girmeleri önemle rica olunmaktadır. Sisteme giremeyen öğrencilerimizin, Uzaktan Eğitim (+90 364 219 19 19) /Erasmus Ofisi (+90 364 219 19 91) birimleriyle iletişime geçmeleri rica olunur.

Erasmus written exam will be held online on 02 April 2021 at 19:00-20:00 through our university's Distance Education platform. Candidates who will take the exam are kindly requested to enter the system before the exam date and time by clicking the link http://ue.hitit.edu.tr/. Students who cannot enter the system are kindly requested to contact the units of Distance Education (+90 364 219 19 19) / Erasmus Office (+90 364 219 19 91).

ERASMUS SÖZLÜ SINAVI / ERASMUS ORAL EXAM (07 Nisan/April 2021)

Öğrencilerin konuşma sınav için:

• Sessiz bir yer bulmaları,
  • Sınavdan önce bağlantılarını, kameralarını ve mikrofonlarını kontrol etmeleri,
  • Sınav sırasında yanlarında kimlik bulundurmaları gerekmektedir. (Konuşma sınavında kontrol edilecektir.)

Yazılı sınavdan en az 25 puan alarak sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrenci listesi ve sınav saatleri 06.04.2021 tarihinde ilan edilecektir.

Konuşma sınavı kamera açıkken alınacak ve başlamadan önce kimliğinizi kontrol etmek için kimliğinizi göstermeniz istenecektir.

Konuşma sınavı Zoom'da planlanacaktır. Öğrencilerimizin belirtilen saatlerde sınava katılmış olmaları beklenmektedir. Ancak sınav için, öğrenciler girmelerine izin verilene kadar lobide bekleyeceklerdir.

For Speaking Exam, students are required:

• To find a quiet place where they can take the speaking exam.
  • To check their connection, their camera, and their microphone before the exam.
  • To have an ID with them at the time of the exam in the speaking exam.

The list of students who are eligible to take the oral exam with at least 25 points from the written exam will be announced on 06.04.2021.

Speaking exam will be taken with camera on, and before starting, you will be requested to show your ID for identity to be checked.

Speaking exam will be scheduled on Zoom and the students are required to join in time, however, for the exam students will wait in the lobby until they are allowed to access.

ÖNEMLİ NOT: Erasmus Öğrenci adaylarının değerlendirmeye alınabilmeleri için Erasmus Yabancı Dil Sınavından (Yazılı + Sözlü) en az 50 puan almaları gerekmektedir.

IMPORTANT NOTE: The candidates must get at least 50 points from the Erasmus Foreign Language Exam (Written + Oral).

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Erasmus+ Koordinatörlüğü

We wish success to all our students.

Erasmus + Coordinator

Formlar ve Belgeler: