Yayınlanma Tarihi: 09 Kasım 2012 Cuma

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü 10 Kasım Mesajı

Fikir, siyaset ve askeri dehası ile adını sadece Türk tarihine değil dünya tarihine de yazdırmış olan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyet yolculuğuna uğurlamamızın 74. yılında minnetle anıyoruz. Atatürk, bizlere bağımsız bir ülke ve demokratik bir Cumhuriyet miras bırakmıştır. Onun bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni muasır bir medeniyet seviyesine ulaştırmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmak hepimizin ortak  sorumluluğudur. Yetiştirdiğimiz genç nesillerin de bu görevi aynı şuur ve inançla bizden büyük bir onurla devralarak ülkemizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Türk Milleti ve Hitit Üniversitesi Ailesi olarak, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını aramızdan ayrılışının 74. yılında bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ