Yayınlanma Tarihi: 29 Mayıs 2012 Salı

Üniversitemizde Mezuniyet Heyecanı

Üniversitemiz bu akşam Mezuniyet Töreni coşkusunu yaşamaya hazırlanıyor. 2011-2012 Mezuniyet Törenimiz 29 Mayıs Salı günü Turhan Kılıçcıoğlu stadında saat 17:30’da kutlanmaya başlayacak. Mezuniyet Törenimize il protokolü, üniversitemiz yönetimi, öğretim elemanları, öğrenciler , sanayici ve iş adamları katılacak. Mezuniyet Törenimizden önce saat 16:00’da Türk Halk Müziği Konseri düzenlenecek. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak olan Mezuniyet Törenimizde ilk olarak Üniversitemiz birincisi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencimiz Asiye Aslı EMNİYET ve üniversitemiz mezunlarından İş Adamı Erdem ÇENESİZ birer konuşma yapacaklar. Protokol konuşmalarının ardından tören; Hitit Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu gösterisi, Hemşirelik Andı, Üniversitede Dereceye Giren Öğrencilere Ödül ve Belgelerinin Takdimi, Fakülteler, Yüksekokullar ve Meslek Yüksekokullarında Dereceye Giren Öğrencilere Belgelerinin Verilmesi, Fakülteler, Yüksekokullar ve Meslek Yüksekokullarından Mezun Olan Öğrencilere Belgelerinin Verilmesi ile devam edecek olup,  Kep Atma Merasimi, Havai Fişek ve Balon Gösterileri ile son bulacaktır.

Üniversitemizde gördükleri eğitim hayatları boyunca büyük gayret ve özveri göstererek mezuniyete hak kazanmış öğrencilerimiz, onlara bilgi ve birikimlerini aktararak yetiştiren öğretim elemanlarımız ve tüm üniversite çalışanlarımızla kutlayacağımız Üniversitemiz 3. Mezuniyet Töreninde tüm halkımızı bu mutluluğu ve gururu bizlerle yaşamaya davet ediyoruz.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube