Yayınlanma Tarihi: 21 Kasım 2013 Perşembe

Ara Sınav İle İlgili HUZEM’den Önemli Duyuru

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında uzaktan eğitim yöntemiyle okutulan “Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I” ve “Türk Dili I” derslerinin ara sınavları 24 Kasım 2013 Pazar günü yapılacaktır.

Bu nedenle:

 1. Tüm Öğrenciler kendi Fakülte ya da Yüksekokullarında sınava girecektir. Sadece Beden Eğitimi ve Sağlık Yüksekokulu öğrencileri için kendi binalarına ek olarak Fen-Edebiyat Fakültesi salonları düzenlenmiştir.

2. Meslek Yüksekokulunda öğrenci sayısı ve sınav salonları kapasitesi nedeniyle sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda sınav uygulanacaktır. Diğer tüm akademik birimlerimizde sadece sabah oturumunda sınav yapılacaktır.      

3. Sınav saatleri: I. Oturum sabah saat 10.00’da, II. Oturum da öğleden sonra saat 13.00’da yapılacaktır.

4. Sınava girecek olan öğrencilerin adı ve soyadı, okul ve T.C numarası, bina-salon-sıra numarası, sınav saati bilgilerini içeren listeler öğrenci işleri panolarında duyurulmuştur. Ayrıca bu listeler sınav salonlarına da asılacaktır.

5. Öğrencilerimizin bir mağduriyet yaşamaması için sınav bilgilerini sınavdan önce öğrenmeleri gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi için huzem.hitit.edu.tr sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

HUZEM Sınav Koordinatörlüğü

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube