Yayınlanma Tarihi: 27 Kasım 2013 Çarşamba

Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci Sayımız Artıyor

Üniversitemiz bünyesinde yer alan akademik ve idari birimlerde görev almak üzere başvuruda bulunan öğrencilerimizden 250’si kısmi zamanlı olarak çalışmaya başladı.

Bu uygulamayla öğrencilerimize 230 TL ile 315 TL arasında değişen miktarlarda destek verilirken, aynı zamanda öğrencilerimizin ders saati dışındaki boş zamanlarında ilgi ve yetenekleri doğrultusunda çeşitli birimlerde çalıştırılarak, daha öğrenciyken pek çok farklı konuda uygulama becerisi kazanmaları ve tecrübe sahibi olabilmeleri de sağlanmış olmaktadır.

Üniversitemizde çalışan kısmi zamanlı öğrencilerimizin sayısı 2010 yılında 80 iken, bugün itibariyle programdan yararlanan öğrenci sayısı % 212’lik bir artışla 250’ye ulaşmış bulunmaktadır.