Yayınlanma Tarihi: 15 Ağustos 2013 Perşembe

Üniversitemizde Yeni Atama

Üniversitemiz Senatosunca kısa bir süre önce kabul edilen ve 18 Haziran 2013 tarihli ve 28681 sayılı Resmî Gazetede yayınlanan Yönetmelik ile birlikte kuruluşu tamamlanmış olan Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM) Müdürlüğüne Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Evkuran atanmıştır.

Merkezimiz; iletişim ve bilgi teknolojisine dayalı olarak Üniversitede yürütülen önlisans, lisans tamamlama, lisans, yüksek lisans, doktora ve sürekli eğitim dahil, ders, kurs, seminer, konferans, sertifika programı gibi tüm eğitim faaliyetlerini zaman ve mekân sınırı olmaksızın e-öğrenme temelli ders ve ders programlarını geliştirerek teknolojinin sağladığı çoklu ve etkileşimli ortam olanaklarını kullanarak eğitim vermeyi amaçlamaktadır.

Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi aynı zamanda öğrencilerimize, Üniversitemiz eğitim birimlerinde okutulmakta olan T.C. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersi ile Türk Dili Dersinin uzaktan eğitim yolu ile almalarını sağlamış oldu.

Üniversitemiz bünyesinde 2011 yılı itibari ile 3 Uygulama ve Araştırma Merkezi mevcut iken bu sayı yeni kurulan bu Merkezimiz ile birlikte 7’ye ulaşmıştır. 

İlgili Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM) Yönetmeliğine ulaşmak için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube