Yayınlanma Tarihi: 24 Ocak 2014 Cuma

HUZEM Bütünleme Sınavı

HUZEM tarafından yapılan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile Türk Dili derslerinin bütünleme sınavı 28 Ocak 2014 Salı günü tüm Eğitim Birimlerinde 1. Oturum saat 10:00’da, 2. Oturum sadece Meslek Yüksekokulu’nda saat 13:00’de yapılacaktır. İl merkezindeki eğitim birimlerimizde sınava girecek öğrencilerimiz, sınıf listelerinde ismi olmaması veya 1. Oturumda sınava girememesi halinde Meslek Yüksekokulumuzda saat 13:00’de yapılacak olan 2. Oturuma katılabileceklerdir.

Not: Birimlerimizde DC güncellemesi yapılmadığından harf notu DC olan öğrencilerimiz listelerde yer almaktadır. DC güncelleme işlemi 25.01.2014 tarihinde YANO değerine bağlı olarak belirlenecektir.  Güncelleme sonunda  başarı durumu DC GEÇER harf notu olan öğrencilerimiz diğer derslerinden (FF,FD,DD harf notu ile) başarısız sayılmışlar ise bütünleme sınavına katılabilirler.  DC GEÇER harf notu olan diğer derslerden başarısız dersi bulunmayan öğrencilerimiz bütünleme sınavına giremezler.

HUZEM

HUZEM Ortak Dersler Bütünleme Sınavı Öğrenci Listesi için tıklayınız.