Yayınlanma Tarihi: 31 Ocak 2014 Cuma

Bilimsel Araştırma Projeleri 2014 Yılı Birinci Başvuru Dönemi 3 Şubat'ta Başlayacaktır

Üniversitemizin Bilimsel Araştırma Projelerinin 2014 yılı birinci başvuru dönemi,

• 19001-Genel Araştırma Projesi

• 19003-Yardımcı Doçentler için Bilimsel Teşvik Projesi

• 19005-Sanayi İşbirliği Projesi

• 19006-Uluslararası Araştırma Projesi

• 19007-Altyapı Projesi

başvuruları, 03 Şubat 2014 tarihi itibari ile başlayacak olup, 28 Şubat 2014 tarihinde sona erecektir. Proje başvuruları ve izleyen tüm süreçler, Üniversitemiz Senatosu tarafından 04 Ekim 2013 tarihinde kabul edilen “Hitit Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Yönergesi” kapsamında yapılacaktır.

Proje başvuruları, bu başvuru döneminden itibaren www.bapso.hitit.edu.tr adresinden ulaşılabilecek olan üniversitemiz BAP Otomasyon Sistemi üzerinden elektronik olarak yapılacaktır. Proje desteğinden yararlanmak isteyen ve yönergede belirtilen koşulları sağlayan öğretim elemanlarımızın başvurularını otomasyon sistemi üzerinden yapmaları ve yönergede belirtilen başvuru formu ile eklerini ıslak imzalı 2 (iki) nüsha olarak düzenleyerek ilgili birime (Rektörlük/Dekanlık/Müdürlük) teslim etmeleri gerekmektedir.

Yapılan başvurular ilgili birim amiri tarafından yönergede belirtilen şekilde değerlendirilerek, BAP Birimine gönderilecektir.

İlgili Yönergeye ulaşmak için Tıklayınız.

BAP Koordinatörlüğü

Instagram Twitter Facebook Youtube
Tercih İle İlgili Sorunuz mu var?
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
Uluslararası Ofis