Yayınlanma Tarihi: 08 Ocak 2014 Çarşamba

TÜBİTAK 2241/B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Yarışması

Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Yarışması ile Mühendislik ve Teknoloji Bilimleri, Doğa Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Tıbbi Bilimler ve Tarımsal Bilimler alanlarıyla ilgili bölümlerinden birinde öğrenim gören bitirme tezi aşamasındaki lisans öğrencilerinin hazırladıkları, sanayinin bir sorununu çözmeyi hedefleyen, sanayide uygulama potansiyeli olan ürün, yöntem, süreç iyileştirme ve geliştirmeye yönelik araştırma konusuna sahip projeler desteklenecektir.

Proje başvuruları http://e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden 2 Ocak – 14 Mart 2014 tarihleri arasında saat 17.30’a kadar öğrenci tarafından çevrimiçi olarak yapılacaktır. Islak imzalı başvuru formu 18 Mart 2014 Salı günü mesai bitimine kadar TÜBİTAK Tunus Cad. No. 80,  Kavaklıdere - ANKARA adresine kargo yoluyla veya elden teslim edilecektir.

ÖDÜLLER

Derecesi
Öğrenci Ödülü
Danışman Ödülü
Birincilik
10.000 TL.
İkincilik
7.500 TL.
3.750 TL.
Üçüncülük
2.500 TL.
Alan Özel
2.500 TL.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

*Alan Özel: Yarışma Yürütme Komitesinin belirlediği 14 alt alanda 14 kişiye ödül verilecektir.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ