Yayınlanma Tarihi: 26 Şubat 2014 Çarşamba

TÜBİTAK ARDEB "İngilizce Akademik Yayın Hazırlama" Eğitimi

Değerli Araştırmacı,

Akademik yayın kalitesinin artırılması ve araştırmaların indekslere kayıtlı dergilerde yayınlanabilme potansiyelinin geliştirilmesi amacı ile Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) bünyesinde 14 Mart 2014 tarihinde 08:30-17:30 saatleri arasında TÜBİTAK Başkanlık binasında (Ankara) "İngilizce Akademik Yayın Hazırlama" konusunda eğitim verilecektir.

Bu eğitime katılacak kişilerin İngilizce bilimsel yayın hazırlama usülleri hakkında bilgi edinmeleri ve bu süreçte karşılaşabilecekleri sorunların önlenmesi hedeflenmektedir. Katılmak isteyen kişilerin, aşağıda yer alan kayıt formunu 2 Mart 2014 Pazar günü 23:59'a kadar doldurmaları gerekmektedir.

Katılımcı sayısı, alt alan (Beşeri Bilimler-Temel Bilimler-Yaşam Bilimleri-Mühendislik Bilimleri-Sağlık Bilimleri) bazında dengeli bir dağılım gözetilerek toplam 125 kişi olarak planlanmaktadır. Kayıt anketini dolduranlar arasından eğitim derecesi, faaliyet alanı, yayın sayısı, kurumlar arası yaygın dağılım, başvuru sırası vb. kriterler dikkate alınarak seçim yapılacak ve seçilenlere davet e-postası gönderilecektir.

Katılımcıların ARBİS’e kayıtlı olması, kayıtlarının onaylı olması ve bilgilerin güncel olması zorunludur. Eğitime katılan kişilere katılım sertifikası verilecektir.

Not-1: Katılım ücretsizdir. Yol-konaklama giderleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

Not-2: Yalnızca TÜBİTAK ARDEB e-mail grubuna dahil olan kişilerden alınan kayıtlar geçerli olacaktır.

Kayıt: http://anket.tubitak.gov.tr/index.php?sid=97332

- TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube