Yayınlanma Tarihi: 21 Nisan 2014 Pazartesi

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Logo Tasarımcısını Arıyor!

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi tarafından temsil gücü ve akılda kalma oranı yüksek, yerel ve evrensel değerleri içeren bir “LOGO” ya ihtiyaç duyulmuştur. Engelli Öğrenci Biriminin misyon ve vizyonuna uygun akılda kalıcı logo üretilmesini sağlamak maksadıyla “Logo Tasarım Yarışması” düzenlenecektir. Yarışmaya ilişkin detaylar aşağıda belirtilmiştir.

Katılım Koşulları:

a) Logonun çeşitli amaçlar için kullanılacağı göz önünde bulundurularak basıma uygun nitelikte hazırlanması, büyültülüp küçültüldüğünde bozulmaması gerekmektedir.

b) Logolar, A4 boyutunda dijital ortamda hazırlanacaktır. Ayrıca tasarımlar Adobe Illustrator, FreeHand, CorelDraw ya da Photoshop programlarından biri ile hazırlanmış belge olarak sunulacaktır.

c) Teslim edilen çalışmaların Türk Patent Enstitüsü‘nce daha önce korunmaya alınmamış olması ve tescil başvurusu yapılmamış olması gerekmektedir. Logo tasarımının kopya olduğu anlaşılması halinde ödül verilmeyecek, verilmiş ise geri alınacaktır.

d) Yarışmaya eser gönderenler, eserlerin kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar

e) Hitit Üniversitesi, katılımcıların logolarıyla ilgili izinler ve telif haklarıyla alakalı herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

f) Birimimiz seçilen çalışma üzerinde değişiklik isteme hakkına sahiptir.

Çalışmaların Teslimi:

Çalışmaların 28.04.2014 tarihine kadar engelsiz@hitit.edu.tr ve erolcalmaz@hitit.edu.tr adreslerine ad, soyad ve telefon numarası ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir.

Sonuçların Açıklanması:
Sonuçlar 02.05.2014 tarihinde internet ortamından açıklanacaktır.

 

ÖDÜLLER:
Birincilik ödülü: Tablet Bilgisayar
İkincilik ödülü: Kol Saati
Üçüncülük ödülü: Flash Bellek

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube