Yayınlanma Tarihi: 14 Mayıs 2014 Çarşamba

Türk-Alman Bilim Yılı Destek Başvuruları Sona Eriyor

“2014 Türk-Alman Bilim Yılı” kapsamında bilimsel ve teknolojik işbirliğini geliştirmeyi hedefleyen ortak araştırma projeleri geliştirme ve işbirliğinde ortak öncelikli alanlar belirlemeye yönelik, kamu kurum/kuruluşları ve üniversiteler tarafından yurtiçinde düzenlenen ulusal ve uluslararası çalıştay ve seminerlere TÜBİTAK – BİDEB tarafından bu program kapsamında destek verilecektir.

Etkinlik desteği üst sınırı uluslararası nitelikteki etkinlikler için 50.000 TL olarak belirlenmiştir.

 Öncelikli Alanlar:

2014 Türk-Alman Bilim Yılı için belirlenen tematik alanlar çerçevesinde etkinlik başvuruları alınacaktır.

Belirlenen alanlar: “Bilgi ve İletişim Teknolojileri; Üretim Teknolojileri; Ulaşım; Sağlık Araştırmaları; Enerji; Gıda ve Tarım; İklim Değişikliği; Çevre Teknolojileri ve Demografik Değişim”

 Başvuru yöntemi:

Online başvuru yapmadan önce, Uluslararası İşbirliği Dairesi’nden (UİDB) etkinlik konularının, 2223-D çağrısı için belirlenen tematik alanlar ile uyumlu olup olmadığına dair bir e-posta alınması gerekmektedir. Bunun için uidb@tubitak.gov.tr adresine yürütücünün ismi, unvanı, iletişim bilgileri, etkinliğin konusu ve etkinliğin bir paragraflık özetinin iletilecektir. UİDB’den etkinlik konusuna dair uygunluk yazısı alındıktan sonra,http://ebideb.tubitak.gov.tr adresinden online başvuru tamamlanabilecektir.

2014 yılı için başvurular 1 Mayıs 2014 - 16 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube