Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2014 Cuma

San-Tez Programı Başvuruları Başlıyor

2014 yılı “San-Tez Programı” başvuruları 01 Haziran 2014 tarihinden itibaren başlayacaktır. Başvurular yıl içerisinde sürekli olarak alınacak olup, proje yürütücüsü akademisyen tarafından online olarak Ar-Ge web portalı (biltek.sanayi.gov.tr) adresi üzerinden yapılacaktır. 

Konuyla ilgili olarak aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir: 

  1. Online başvuru yapabilmek için e-devlet şifrenizin olması gerekmektedir. e-devlet şifresi herhangi bir PTT şubesinden temin edilebilir. 
  2. Ar-Ge web portalı (biltek.sanayi.gov.tr) adresi üzerinden “ONLINE İŞLEMLER” kısmına girilerek başvuru gerçekleştirilecektir. Sistem içerisinde yardım ekranları bulunmaktadır. 
  3. Online başvurunun geçerli olabilmesi için; “ıslak imzalı başvuru dilekçesi” ve sistemden alınacak “proje özet sayfası” Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü evrak birimine elden veya posta yolu ile teslim edilecektir. 
  4. “San-Tez Projelerinin Desteklenmesi Hakkında Yönetmelik Uygulama Usul ve Esasları” hükümlerine göre proje başvuruları, istenilen belgelerin Bakanlığa teslim edildiği ayın son günü referans alınarak 2 ay içerisinde sonuçlandırılır. 

Adres: Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 2151. Cadde No: 154 2.Kat Oda No:218 06510 Çankaya/ANKARA 

Program hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube