Yayınlanma Tarihi: 15 Haziran 2014 Pazar

Orta Karadeniz AR-GE ve Girişimcilik Proje Pazarı

Üniversitelerin ve Sanayicilerin Araştırma Geliştirme faaliyetlerinin tanıtılmasına katkı sağlayacak, bölge üniversiteleri ve sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi noktasında yeni ufukların doğmasına yol açabilecek olan "Orta Karadeniz Ar-Ge ve Girişimcilik Proje Pazarı" faaliyeti Samsun TSO ev sahipliğinde 26-27 Haziran 2014 tarihlerinde Samsun’da yapılacaktır.

Söz konusu etkinliğe Girişimcilik ve Ar-Ge içerikli projeler değerlendirilecek, bu başlıkla projeleri olan akademisyen, öğrenci ve sanayiciler tarafından hazırlanan projelerden ilk üç dereceye giren projelere ödül verilecektir. Etkinliğe projeleriyle katılmak isteyen katılımcılar 15.04.2014- 16.06.2014 tarihleri arasında www.projepazari.omu.edu.tr adresinden başvurularını yapabileceklerdir.