Yayınlanma Tarihi: 04 Temmuz 2014 Cuma

Pedagojik Formasyon Sertifikası İçin Uzatmalı Öğrencilerin Başvuru İşlemleri

2013-2014 yaz dönemi için Amasya Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Hitit Üniversitesi mezunları için ayrılan kontenjanlara kayıt için 04.07.2014 Cuma 17:00’a kadar süre verilmesine rağmen ayrılan kontenjanların dolmaması nedeniyle SADECE Amasya Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Hitit Üniversitesi uzatmalı öğrencilerine kayıt hakkı doğmuştur. Uzatmalı öğrencilerin Kesin Kayıt Başvuru Dilekçesini doldurarak istenilen belgelerle birlikte Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine 07.07.2014 Pazartesi Saat 17:00’a kadar kayıt yapmaları gerekmektedir. İlan edilen zaman diliminde kesin kayıt yapmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Kayıtlar ŞAHSEN veya posta/kargo   yoluyla yapılabilir. Posta/kargo yoluyla başvuru yapacak adaylar gecikme yaşanmaması için Başvuru Dilekçesinde yer alan Ziraat Bankası hesabına 1. Taksiti (1027 TL) yatırdıklarına dair aldıkları; Banka dekontu ve Öğrenci belgesini (2010 ve önceki yıllarda öğrenci kaydı olan ancak 2014 bahar yılı itibariyle mezun olamamış uzatmalı öğrenciler için), faks yoluyla 0358-2526222   nolu faksa iletmelidirler.

Belgelerin doğru bir şekilde ulaştığından emin olmak için mesai gün ve saatleri içerisinde Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerinden 0358-2526230 (Dahili : 2213) teyit etmeleri önemlidir. Ziraat Bankası ve Amasya Üniversitesi arasındaki anlaşma gereğince kayıt ücreti ödemesi sırasında hiçbir şekilde Havale ücreti ödemeyiniz. Bankanız ücret talep etmesi durumunda havale ücreti istenmediğini hatırlatınız.

Faks gönderen adaylar daha sonra istenilen belgelerin asıllarını Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine mutlaka göndermelidirler. Posta/kargo da yaşanabilecek kayıplardan veya dekontun faksını iletmediği halde yaşanabilecek gecikmelerden üniversitemiz sorumlu değildir.

Pedagojik formasyon programına yerleşmeye hak kazanan adaylar başvuruda beyan ettikleri bilgileri belgelendirmek zorundadırlar. Öğrencilerin durumları ilgili üniversitenin Öğrenci İşleri Başkanlığından teyit edilecektir. Bankaya ücret yatırılmış olsa bile aday uzatmalı öğrenci değil ise kişinin kaydı geçersiz sayılır ve yatırmış oldukları kayıt ücreti de iade edilmez.

Faks: 0358-2526222     (dekont ve öğrenci belgesi fakslanacaktır)

Telefon: 0358-2526230 (Dahili : 2213)