Yayınlanma Tarihi: 28 Ağustos 2014 Perşembe

Yeni Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

27 Ağustos 2011 tarihli ve 28038 sayılı Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Önlisans ve Lisans düzeyinde yönetmeliğin zaman içinde ortaya çıkan yeni ihtiyaçlar ile öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda bazı düzenlemeler ilgili birim ve komisyonlarının yapmış olduğu çalışmalar sonucunda tamamlanmış olup,  27 Ağustos 2011 tarih ve 28038 sayılı resmi gazete yayınlanan Eğitim Öğretim sınav yönetmeliği  24.08.2014 tarih ve 7 sayılı Senato kararına istinaden kaldırılmış ve yeni yönetmelik 25 Ağustos 2014 tarih ve 29099 sayılı resmi gazetede yayımlanmıştır.

Üniversitemizde Önlisans ve Lisans eğitim birimlerinde kayıtlı olan tüm öğrencilerimiz yeni yönetmelik hükümlerine göre eğitim-öğretimlerine devam edeceklerdir.

Eğitim öğretim sınav yönetmeliği için tıklayınız.