Yayınlanma Tarihi: 31 Aralık 2015 Perşembe

HUZEM Yıl Sonu Sınavları

Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (HUZEM) bünyesinde yürütülen 2015-2016 Güz Dönemi ortak dersler (Türk Dili-I ve Atatürk İlk. ve İnk. Tar.-I) yıl sonu sınavları 12 eğitim biriminde 5680 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek olup I. Oturum 8 Ocak  2016 tarihinde saat: 10.00’da, II. Oturum (ihtiyaç duyulan birimlerde) ise aynı gün saat 14.00’ da yapılacaktır. Öğrenciler, yıl sonu sınavı için ağırlıklı olarak ilk 7 haftadan sonra olmak üzere tüm ünitelerden sorumlu olacaklardır. Ortak dersler yıl sonu sınavına katılacak öğrenci listelerine akademik birimlerin duyuru panolarından veya aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşılmaktadır.

Öğrencilerimiz sınava gireceği bina ve salonları kontrol ederek, ilan edilen listede isimleri bulunmaması durumunda bağlı bulunduğu eğitim biriminin öğrenci işleri bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

Öğrenci numaranızla sınav yeri sorgulamak için tıklayınız.

I. OTURUM 8 Ocak 2016 Cuma günü saat 10:00, liste için tıklayınız.

II. OTURUM 8 Ocak 2016 Cuma günü saat 14:00, liste için tıklayınız.

Sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

HUZEM