Yayınlanma Tarihi: 03 Nisan 2015 Cuma

Üniversitemiz 2015-2019 Dönemi Rektör Adayı Belirleme Seçimi

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Rektör adayı belirleme seçim takvimine ilişkin yazısı uyarınca Üniversitemiz Rektör Adayı Belirleme Seçimi, 20 Nisan 2015 - Pazartesi günü, Hitit Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda, 10:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Oy verme işlemine başlanabilmesi için salt çoğunluğun sağlanması gerektiğinden, Öğretim Üyelerimizin saat 10:00’da Rektörlük Konferans Salonunda kimlik belgeleriyle birlikte hazır bulunmaları önem arz etmektedir.

Rektör Adayı olan Öğretim Üyelerinin ek’te yer alan Özgeçmiş Formu ve Rektör Aday Bilgi Formu’nu doldurarak, bir adet vesikalık fotoğrafları ile birlikte en geç 21 Nisan 2015 Salı günü saat 12:00’ye kadar Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri, ayrıca söz konusu formları personel@hitit.edu.tr e-mail adresine elektronik ortamda göndermeleri gerekmektedir.

Seçim Tarihi                           : 20 Nisan 2015-Pazartesi

Seçim Saati                            : 10:00 – 17:00

Seçim Yapılacak Yer           : Rektörlük Konferans Salonu

EKLER:

1- Rektör Adaylarının Seçimle Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar (TIKLAYINIZ)

2- Rektör Adayı Bilgi Formu (TIKLAYINIZ)

3- Rektör Adayı Özgeçmiş Formu Formatı (TIKLAYINIZ)