Yayınlanma Tarihi: 01 Aralık 2016 Perşembe

Üniversite Kütüphanelerimize Online Veri Tabanı Talepleri

Bilimsel bilgiye daha hızlı ve kolay ulaşmayı sağlayarak akademik araştırmalara hız kazandırmak amacıyla Üniversitemiz Kütüphanelerindeki Elektronik Yayın Koleksiyonlarının her geçen yıl daha da zenginleşmesi için çalışmalarımız devam etmektedir.

Üniversitemiz öğrencileri ve öğretim elemanlarının, Üniversitemiz Kütüphane koleksiyonunda halen mevcut olan 50 online Veritabanı aracılığı ile 514.000 e-kitap,  45.000 e-dergi ve 2.9 milyon e-tez’e 7/24 ulaşımı mümkün olmaktadır. Kullanıcılarımızın abone olunan bu veri tabanlarına  kampüslerimizden olduğu gibi kampüs dışından da aşağıdaki linklerde anlatılan işlemleri yaparak  ulaşabilmeleri mümkündür. 

Üniversitemiz öğrencileri ve öğretim elemanlarının, akademik araştırmalarına kaynak olması amacıyla Kütüphane koleksiyonumuzda bulunmasını istediği “Online Veritabanı” ve diğer elektronik kaynaklar için, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı web sayfasında yer alan (http://dokumantalep.hitit.edu.tr/) linkinden ulaşabilecekleri elektronik formları doldurarak talepte bulunmaları yeterli olacaktır. Talepler değerlendirildikten sonra temini gerçekleştirilmektedir. 


Kampüs Dışından Kütüphane Elektronik Kaynaklarına Erişim: 

Bilgisayarınızda kullandığınız İnternet tarayıcınız;

Google Chrome ise tıklayınız.

Firefox ise tıklayınız.

İnternet Explorer ise tıklayınız.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube