Yayınlanma Tarihi: 26 Aralık 2016 Pazartesi

Doçentlik Jüri Üyeliği ve Diğer Jüri Üyelikleri (Atanma/Yükselme ile Görev Süresi Uzatılması) İşlemleri

Üniversitelerarası Kurul tarafından doçentlik sınavlarında Jüri Üyesi olarak görevlendirilip, bu sınavlarda jüri üyesi olarak görev yapmış olan öğretim üyelerine yapılacak ödemeye esas teşkil edecek bilgilerin toplanması işlemleri YÖKSİS (https://yoksis.yok.gov.tr/) üzerinden yapılmaktadır. Bunun için, jüri üyesi olarak görev yapan öğretim üyelerinin gerekli bilgi girişini YÖKSİS’de Genel İşlemler menüsü altında bulunan Jüri Üyeliği Görev Bilgisi modülü üzerinden yapıp, Doçentlik Sınavı Jüri Üyeliği Görev Bilgi Formunu düzenleyerek belge çıktısının imzalanmasının ardından, çalıştığı üniversitenin yetkilisine teslim edeceklerdir. 

Doçentlik sınavlarında jüri üyesi olarak görev alan tüm öğretim üyelerinin ilgili formu 31.12.2016 tarihi mesai saati bitimine kadar doldurmaları gerekmektedir.

Konuya ilişkin Üniversitelerarası Kurul Başkanlığının duyurusuna ulaşmak için TIKLAYINIZ 

Bunun dışında, Üniversitemiz bünyesinde yer alan Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesörlük kadrolarının atanma/yükselme ile görev sürelerinin uzatılmalarında görev almış olan jüri üyelerinin Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı web sayfasında ( http://www.personel.hitit.edu.tr ) yer alan formlar kısmındaki jüri ücret talep dilekçesini doldurmaları ve Rektörlüğümüze iletmeleri gerekmektedir. Diğer Üniversiteler tarafından jüri üyesi olarak görevlendirilen öğretim üyelerimizin jüri üyeliği ücretleri ise ilgili üniversiteler tarafından ödenecek olup, jüri ücret talep dilekçelerini bu üniversitelere iletmeleri gerekmektedir.

Öğretim üyelerine, ilgili mevzuat gereği bir yılda en fazla 6 (altı) jüri üyeliği ücreti ödenmektedir.


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube