Yayınlanma Tarihi: 02 Nisan 2016 Cumartesi

Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamlarına İlişkin Yönetmelik Değişikliği Resmî Gazete'de Yayımlandı

01/04/2016 tarihli ve 29671 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile değişiklik yapılmış olup, 19/2/2002 tarihli ve 24676 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkında Yönetmeliğin 9 uncu maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

“Dikey geçiş ile lisans programlarına yerleşen ve halen kayıtlı olan öğrencilerin lisans not ortalamaları,önlisans programında alarak lisans programında intibakı yapılan dersler ile lisans eğitimi sırasında aldığı dersler üzerinden hesaplanır.”

İlgililere önemle duyurulur.

01.04.2016 Tarih ve 29671 sayılı Resmi Gazete için tıklayınız
Meslek Yüksekokulları  ve Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkında Yönetmelik için tıklayınız

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ