Yayınlanma Tarihi: 30 Temmuz 2016 Cumartesi

BESYO Özel Yetenek Sınavı Sonuçları Açıklandı

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)’nun 14-20 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılan Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı. Sınava giren adaylarımız, sınav ve yerleştirme sonuçlarını online olarak www.kayit.hitit.edu.tr web adresinden kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilirler.

Kesin kayıt hakkı kazanan adaylarımız 01-02 Ağustos 2016 tarihlerinde mesai saatleri içerisinde Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda şahsen kayıtlarını yaptırabilirler. Kesin kayıt işlemleri sona erdiğinde, boş kalan kontenjanların yedek kayıtları için yedek sıralamada olan adaylarımız 04 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 14:00’e kadar kayıt evrakları ile şahsen BESYO’ya başvurmaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihlerde kaydını veya başvurusuna yaptırmayan adaylar herhangi bir hak talep edemeyeceklerdir.

Kayıt için gerekli evraklar ve detaylı bilgi için tıklayınız

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ