Yayınlanma Tarihi: 05 Ekim 2017 Perşembe

2017-Mühendislik Tamamlama Sınavı Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2017-Mühendislik Tamamlama Sınavı’na  göre tercih yapan adayların yerleştirme sonuçları, https://sonuc.osym.gov.tr adresli ÖSYM’nin resmi internet sayfasında açıklanmıştır.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında 2017 - Mühendislik Tamamlama Giriş Sınavı sonucunda Üniversitemize bağlı Mühendislik Fakültesini kazanan öğrencilerimizin kayıtları 06-12 Ekim 2017 tarihleri ve saat 09:00-17:00 arasında Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

KAYITLARDA İSTENECEK BELGELER

1. Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomasının aslı ya da geçici mezuniyet belgesi
  2. ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı)
  3. Transkript aslı (Ağırlıklı ders notlarını gösterir belge)
  4. 4 adet fotoğraf (4,5x6 cm. boyutlarında)
  5. Onaylı ders içerikleri
  6. Askerlik Belgesi (Erkek adaylardan terhis veya tecil belgesi)
  7. Kimlik fotokopisi

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

1. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
  2. Kayıt için istenen belgelerin aslı görülmeden fotokopisi kabul edilmez.
  3. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
  4. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  5. Üniversitemiz gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

Kayıt Yeri:  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü - Çorum

Telefon      : 0364 219 20 60 – 0364 219 20 66

Sınav sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü