Yayınlanma Tarihi: 30 Kasım 2017 Perşembe

EGM Kamu Spotu

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından Terörle Mücadele sürecinde vatandaşlarımızca yapılan ihbarlar sonucunda çok sayıda terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilerek önemli silah/mühimmat, patlayıcı madde ve bomba yapım malzemesi ele geçirilmiş ve böylelikle olması muhtemel birçok terör eyleminin engellenmesi sağlanmıştır.

Terörle Mücadele çerçevesinde yapılacak ihbarlara ilişkin iş ve işlemlerin gizlilik kuralları içerisinde daha etkin ve hızlı yürütülebilmesi amacıyla mevcut ihbar yollarına ilave olarak “Alo 140 Terör İhbar Hattı” kurulmuştur.

Terörle Mücadeleye yönelik duyarlılık ve farkındalıklarının yanı sıra “Alo 140 Terör Hattı”nın  bilinirliğini arttırmak ve kullanımı daha da etkinleştirmek amacıyla spot film çalışmaları yapılmıştır.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Alo 140 Sunucular” ve “Alo 140 Ünlüler” adlı spot filmler, Radyo Televizyon üst Kurulunun 2017/35 sayılı toplantısında kamu yararına yönelik spot film olarak kabul edilmiş ve www.rtuk.gov.tr internet adresinde yer alan Spot Filmler-Kamu Spotu” bölümüne eklenmiştir. 

İlgili kamu spotları aşağıdaki videolarda yer almaktadır. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube