Yayınlanma Tarihi: 25 Mayıs 2017 Perşembe

Anadolu Üniversitesi AÖF Sınavları Görevli Onay İptal İşlemleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından 03-04 Haziran 2017 tarihlerinde dört oturum halinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Bahar Dönem Sonu Sınavlarında görev tercihinde bulunup, görevli ataması yapılan akademik ve idari personelimizin bu görevlerine ilişkin Onay-İptal işlemleri, 28 Mayıs 2017 tarihinde saat 23:59' da sona erecektir. Belirlenen süreler içinde kabul edilmeyen görev(ler)iniz AÖF tarafından otomatik olarak iptal edilmektedir. Aynı tarihlerde Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarınında yapılacak olması nedeniyle her iki sınavda ve aynı oturumlarda sınav görevi olan personelin çakışan görevlerden birisini iptal etmesi gerekecektir. Bu durumda olanların mümkün olması halinde Anadolu Üniversitesi AÖF sınav görevini iptal etmeleri sınav organizasyonu açısından önem arz etmektedir. Sınavda görevli ataması yapılan personele önemle duyurulur. Değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Çorum Sınav Koordinatörlüğü