Yayınlanma Tarihi: 18 Kasım 2018 Pazar

Abdulkadir OZULU’ya Vefa Gecesi Düzenlenecektir

Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi tarafından ortaklaşa olarak “Abdulkadir Ozulu’ya Vefa Gecesi” düzenlenecektir. Kentimize ve Üniversitemize önemli katkılarda bulunan Çorum’un kültür değerlerinden Eğitimci-Yazar Abdulkadir Ozulu için hazırlanan “Abdulkadir Ozulu’ya Armağan” kitabının tanıtım ve takdiminin de yapılacağı etkinlikte; sinevizyon gösterisi, açılış konuşmaları, Abdulkadir Ozulu’nun şiirlerinden oluşan bir şiir dinletisi ve kendisiyle bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

Abdulkadir Ozulu’ya Vefa Gecesi, 22 Kasım 2018 Perşembe günü saat 19.30’da Devlet Tiyatro Salonunda düzenlenecek olup; geceye Üniversitemizin akademik, idari personeli ile öğrencilerimiz ve tüm Çorum halkı davetlidir.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü