Yayınlanma Tarihi: 25 Şubat 2019 Pazartesi

“27. Yılında Hocalı Katliamı” Konferansı ve Fotoğraf Sergisi

Ermenistan birliklerinin 26 Şubat 1992de Yukarı Karabağ bölgesindeki Hocalı şehrine düzenledikleri saldırıda, 613 Azerbaycan vatandaşı, çocuk, kadın, yaşlı ayrımı gözetilmeden katledilmiş, bir milyonu aşkın Azerbaycanlı kardeşimiz yerlerinden edilmiştir.

Hocalı katliamında hayatlarını kaybeden Azerbaycanlı kardeşlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve tüm Azerbaycan halkına başsağlığı dileklerimizi sunuyor; 26 Şubat 2019 Salı günü saat 11:00’de Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan “27. Yılında Hocalı Katliamı” konulu konferansımıza ve fotoğraf sergimize tüm akademik, idari personelimiz, öğrencilerimiz ve Çorum halkını davet ediyoruz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü