Yayınlanma Tarihi: 21 Mayıs 2019 Salı

HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2019 Etkinlikleri Başlıyor

Üniversitemiz tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören “HİTÜ Çocuk Üniversitesi” etkinliklerinin bu yıl dördüncüsü, 24 Haziran - 5 Temmuz 2019 tarihleri arasında Üniversitemizde yapılacaktır.

Her geçen yıl içeriğinde yapılan farklılıklar ve görev alan çok sayıdaki öğretim elemanları ile geniş eğitim yelpazesine ulaşan “HİTÜ Çocuk Üniversitesi”, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programları kapsamında desteklenerek 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Program kapsamında; “Nano Dünyaya Yolculuk”, “Deneylerin Renkli Dünyası”, “Arkeoloji Atölyesi”, “Uçaklar Hakkında Merak Ettiklerimiz”, “DNA Okulu”, “Mikropların Dünyası”, “Yaşam Boyu Spor”, “Birlikte Şarkı Söyleyelim, Eğlenelim”, “Anatomiye Giriş”, “Seramik Atölyesi”, “Genç Matematikçiler Gizemli Sayıların Peşinde”, “3D Tasarım Atölyesi”, “Elektronik Robotik Atölyesi”, “Robotlar Artık Hayatımızda”, “Pratik İngilizce ve Drama Atölyesi”, “Nörogörüntüleme Teknikleri”, “Yaratıcı Sanat Atölyesi”, “Ebru Atölyesi” ile birlikte farklı etkinlikler Üniversitemiz birimlerinde ve laboratuvarlarında yapılacaktır.

“HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2019” etkinliği; 

  • Ön kayıt işlemleri 27 Mayıs 2019 - 10 Haziran 2019 tarihleri arasında, www.cocukuniversitesi.hitit.edu.tr adresinden gerçekleştirilebilmektedir.
  • Kesin kayıtlar, 12 Haziran 2019 - 17 Haziran 2019 tarihleri arasında Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM)’ne kişisel başvuru ile yapılabilecektir.
  • İki hafta sürecek programın ücreti 100 TL olarak belirlenmiştir.
  • Kayıt Koşulları: 2007  ya da  2008 doğumlu olmak 

Kesin kayıtlar ön kayıt yaptıran çocuklarımızdan yapılacak olup, kesin kayıt sırasında ilk kez başvuru yapanlar kayıt için öncelikli olacaktır. Kesin kayıt yaptıracak çocuklarımızın sayısının 100 ü geçmesi halinde katılımcılar kur’a ile belirlenecektir.

Çocuklarımızı HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2019 etkinliklerine bekliyoruz…


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube