Yayınlanma Tarihi: 18 Şubat 2020 Salı

2019-2020 Bahar Dönemi “100/2000 YÖK Doktora Bursu” Başvuruları

“100/2000 YÖK Doktora Bursları Projesi" kapsamında, Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki   Makina Mühendisliği Anabilim Dalında Enerji Verimliliği (Ulaştırmada, Sanayide, Binalarda) alanında 3, Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalında Moleküler Biyoloji ve Genetik (Gen Tedavisi ve Genom Çalışmaları) alanında 3 ve Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi  Ana Bilim Dalı Siyaset Bilimi Doktora Programında Siyaset Psikolojisi alanında 3 doktora öğrencisi olmak üzere toplam 9 doktora öğrencisine YÖK Doktora Bursu verilecektir.

YÖK’ün tahsis ettiği kontenjandan faydalanarak burs alacak öğrencilerimize 4 yıl boyunca ödeme yapılacak olup 2020 yılı burs miktarı 2.450 TL olarak YÖK tarafından açıklanmıştır. Ayrıca, çalışan doktora öğrencilerine de bu kapsamda burs verilebilmektedir.

Lisansüstü programlarımıza 18 Şubat 2020 Salı günü başlayacak olan başvurular, http://www.kayit.hitit.edu.tr web sayfamızdan online olarak yapılacak ve başvurular 23 Şubat 2020 Pazar günü saat 23:59’da sona erecektir.

Detaylı bilgi Enstitülerin web sayfasında yer almaktadır.

Sosyal Bilimler Enstitüsü web sayfası için Tıklayınız.

Fen Bilimleri Enstitüsü web sayfası için Tıklayınız.

Online Başvuru Sayfası için Tıklayınız.